O nama

U današnjem okruženju dinamičnog načina života, onečišćenja okoliša koje uzrokuje smetnje tipa alergija, zatrovanja patogenim bakterijama NOVI OKOLIŠ Vam nudi u svom izboru profesionalne opreme za čišćenje najlakši i najjeftiniji put sprječavanja neugodnih situacija po zdravlje ljudi i okoliš.
Oprema koju uvozimo je testirana od strane najuglednijih svjetskih zdravstvenih inspekcija i kao takva olakšava put ka čistom i zdravom okruženju uz najniže troškove poslovanja i poštivanja rigoroznih standarda HACCAP.

Uz pomoć profesionalne opreme snižavaju se troškovi poslovanja , olakšava način održavanja interijera i smanjuje vrijeme potrebno za kvalitetno uklanjanje nečistoće iz prostora.

Široka paleta proizvoda-od profesionalnih usisavača , strojeva za čišćenje podova, strojeva za poliranje, ekstrakcijskih strojeva za kemijsko čišćenje tepiha, kolica za čišćenje,mopova,profesionalnih sredstava za čišćenje…

Naše stručno obučeno osoblje stoji Vam na raspolaganju po pitanju odabira, obuke i servisa opreme kao i savjeta kako i na koji način riješiti konkretne probleme vezane uz higijenu prostora.

VAŠ CLEANFIX PARTNER